SAI Global takes Ground floor space at Partis House

SAI Global has taken occupation of the Ground floor space at Partis House. They were delighted to move operations from Winterhill House just down the road. This building provides an impressive main entrance lobby comprised of a full height open atrium with feature lighting, open circulation areas, stainless steel glass balustrade throughout, marble flooring to all entrance and circulation areas, and a rotunda glass end building that has created a focal point used by its clients for display and break out purposes.

BREEAM initiatives utilised on this building included; rainwater harvesters and other water saving initiatives, sanitary cut off, water leak detection, enhanced U value insulation, sub-metering of all building services, provision of cyclist facilities, enhancement of site ecology features, flood water attenuation within drainage system, refrigerant leak detection.